Veilig verplaatsen van lasten

Veilig verplaatsen van lasten

Lasten verplaatsen brengt een zeker risico met zich mee. Heeft u een last niet op de juiste manier aangeslagen, dan kan deze tijdens het verplaatsen uit de kraan vallen. Daarom is het niet alleen van belang dat u alles weet over het veilig aanslaan van lasten, maar dat u ook uitgebreide kennis heeft over het veilig verplaatsen van lasten. Bij EKH weten we hier enorm veel vanaf en die kennis delen we graag met u.

Veilig verplaatsen van lasten: hoe moet dat?

De Arbowet schrijft voor dat werkgevers ervoor moeten zorgen dat zijn werknemers voorgelicht en opgeleid zijn om veilig te kunnen werken. Dat geldt uiteraard ook voor het veilig verplaatsen van lasten. Moet u of moeten uw medewerkers regelmatig lasten aanslaan en verplaatsen, dan leren wij ze hier graag alles over op het gebied van veiligheid. Veilig verplaatsen van lasten kunt u namelijk prima leren.

Cursus voor het veilig verplaatsen van lasten

Ongeacht in welke branche u werkt: lasten moeten op een veilige manier verplaatst worden. Daarom raden wij u aan om een cursus te volgen. EKH heeft een cursus opgezet over het veilig verplaatsen van lasten. De docenten voor deze opleiding zijn door EKH speciaal opgeleid om deze cursus te geven. Wilt u de cursus voor het veilig verplaatsen van lasten volgen, dan kost dat u één dag, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. 

Heeft u nog behoefte aan meer informatie over het veilig verplaatsen van lasten, dan kunt u ons dat laten weten. Vul ons contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk terug op uw vraag of neem telefonisch contact op door te bellen naar 030 - 605 33 44.

ARTIKEL DELEN