Ook na 25 jaar: EKH blijft actief voor kwaliteit en veiligheid

Geplaatst op: 28-11-2018
Wanneer een vereniging als EKH 25 jaar bestaat, dan is het toch wel klaar en valt er niet veel meer te verbeteren? Nee, zeggen wij. EKH blijft het kwaliteits- en veiligheidsniveau verder ontwikkelen en verhogen. Iedere onveilige situatie is er één te veel!

Hoe we dat doen? In de eerste plaats door onze werkvoorschriften te blijven aanpassen aan normen en aan wet- en regelgeving die voortdurend aangescherpt wordt. Voor EKH-keurmeesters en EKH-leden verschijnen er dan ook regelmatig updates. Daarnaast breiden we ons keurings- en certificeringssysteem eveneens met regelmaat uit met nieuwe producten. Zo is recent het hoofdstuk ‘Persoonlijke valbeveiliging’ uitgebreid. De EKH-keurmeesters nemen u nu ook die zorg uit handen (zie ook elders in deze editie van Aanhaken).
 

Steeds meer vragen uit de markt

Een andere waarneembare trend: ons bereiken steeds meer vragen van eindgebruikers. Over keuringstermijnen bijvoorbeeld. Maar ook over diverse technische aspecten en hoe het beste om te gaan met veiligheidsvraagstukken. Technisch specialisten en deskundigen staan dagelijks klaar om al die vragen te beantwoorden.

Niet zonder trots stellen we vast dat EKH van vereniging is uitgegroeid tot instituut. En adeldom verplicht: we informeren u regelmatig (per mail) over ontwikkelingen, tips en trucs. Ook via internet zorgen we ervoor dat informatie beschikbaar is. Alles met als doel de veiligheid te verhogen en ongevallen te voorkomen.
 
Terug naar overzicht
ARTIKEL DELEN