VTC

Het bieden van een doeltreffende en praktijkgerichte opleiding voor machinisten in het verticaal transport. Dat is de missie waarmee VTC in 2002 van start ging. Er was in de markt behoefte aan een opleider die op een adequate manier trainingen verzorgt. Dat werd duidelijk in de jaren die volgden. VTC groeide al snel uit tot marktleider. 

Een van de succesfactoren is de goede organisatie van de trainingen, waarbij opdrachtgevers met name de korte wachtlijsten waarderen. Daarnaast zijn de instructeurs van VTC zelf ervaren machinisten. Geen theoriegerichte docenten, maar vakmensen. Vanuit hun brede ervaring dragen zij theoretische kennis over en brengen zij vaardigheden bij. Ook dat heeft VTC tot een unieke opleider gemaakt.

EKH heeft haar opleidingen ondergebracht bij VTC. VTC staat voor het overbrengen van kennis en vaardigheden die cruciaal zijn voor het veilig hijsen. Normen zijn belangrijk, maar verantwoordelijkheidsgevoel en controle over de machine en gereedschappen zijn een betere garantie voor verantwoord vakwerk.

Meer info > www.vtc.nl
 
ARTIKEL DELEN