Cursus hijsen

Cursus hijsen

Wanneer u op uw werk enorm zware lasten moet verplaatsen, dan bent u ongetwijfeld bekend met de risico's die hierbij komen kijken. U moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat een last uit de kraan of takel valt. Daarom raden wij het altijd aan om eerst een cursus hijsen te volgen.

Binnen de EKH hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan het samenstellen van een unieke, leerzame cursus veilig hijsen. Door deze eendaagse cursus te volgen, doet u de kennis op die nodig is om veilig te hijsen en zware lasten verantwoord te verplaatsen. Na het volgen van onze cursus hijsen zult u met een gerust hart op de werkplaats staan, omdat u precies hoe u veilig te werk moet gaan.

Onderwerpen van de cursus hijsen

Tijdens de cursus veilig hijsen leert u ontzettend veel. Zo leggen wij uit aan welke wettelijke eisen en normen hijsgereedschappen moeten voldoen. Essentiële basiskennis voor een ieder die met hijs- en hefmiddelen werkt. Daarnaast geven we u tijdens de cursus hijsen ook technische achtergrondkennis. Daardoor bent u op de hoogte van het verhaal achter de vaste procedures en checklists die gehanteerd worden. Deze kennis is altijd handig om te hebben en dus onmisbaar tijdens onze uitgebreide cursus hijsen!

We werken aan de hand van een uitgebreid cursusboek waarin alle informatie te vinden is die u nodig heeft. Zo krijgt u tijdens de cursus hijsen alle vereiste kennis en vaardigheden onder de knie.

Ook een cursus hijsen volgen?

Wilt u een cursus hijsen volgen om te weten hoe u veilig kunt hijsen en hoe zware lasten verplaatst moeten worden? Dan kunt u altijd contact opnemen met EKH. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op 030 - 605 33 44 of gebruik maken van ons contactformulier. Informeer gerust naar de kosten van de cursus veilig hijsen, de data waarop deze cursus gegeven wordt of andere dingen die u graag wilt weten.

ARTIKEL DELEN