Betrouwbaar hijsen met een hijsoog M12 | EKH - EKH Betrouwbaar hijsen met een hijsoog M12 | EKH
Home » Hijsoog M12

Hijsoog M12

Een hijsoog M12 is een speciaal ontworpen hijsvoorziening met een schroefdraad van M12. Dit type hijsoog wordt gebruikt als betrouwbare en veilige bevestigingspunten voor diverse hijstoepassingen.

Hoe werkt een hijsoog M12?

Het M12-schroefdraad zorgt voor een stevige verbinding met hijsmiddelen zoals hijsbanden of kettingen. Hijsoog M12 is gekenmerkt door zijn duurzaamheid en hoge draagkracht, waardoor het geschikt is voor het tillen van zware lasten. Een hijsoog werkt door de schroefdraad in een geschikt hijspunt te bevestigen. Het oog wordt stevig vastgedraaid, waardoor een veilige hechting ontstaat en een gecontroleerd hijsproces mogelijk is. Het M12-schroefdraad zorgt voor extra stabiliteit en houdt het hijsoog stevig op zijn plaats, zelfs bij zware belastingen.

Wet- en regelgeving

Bij het gebruik van een hijsoog is het belangrijk om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Er zijn specifieke regels en richtlijnen voor het gebruik van hijs- en hefmiddelen, inclusief hijsoog M12. Deze wettelijke voorschriften zijn opgesteld om de veiligheid van werknemers te waarborgen en de kwaliteit van het hijsgereedschap te waarborgen.

Hijsogen laten keuren

Om de veiligheid te waarborgen, is het van groot belang om uw hijsoog M12 regelmatig te laten keuren en inspecteren. Een grondige keuring en inspectie volgens de geldende keuringsvoorschriften en inspectiemethoden zorgen ervoor dat eventuele slijtage, beschadigingen of zwakke punten tijdig worden opgemerkt. Het advies is om uw hijsoog M12 jaarlijks te laten keuren door een EKH Erkend Keurbedrijf, een vereniging van keurbedrijven die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Waar op letten bij het kopen van een hijsoog M12

Bij de aanschaf van een hijsoog M12 zijn er enkele belangrijke aspecten om in overweging te nemen. Let op de kwaliteit en duurzaamheid van het hijsoog. Controleer of het voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften en keuringsnormen. Vertrouw op gecertificeerde leveranciers en fabrikanten om hoogwaardige hijsogen te garanderen.

Hijsoog M12 keuren bij EKH

Hijsoog M12 biedt veilige en betrouwbare hijsmogelijkheden voor zware lasten. Zorg ervoor dat u uw hijsoog jaarlijks laat keuren door een EKH Erkend Keurbedrijf om de veiligheid te waarborgen. Voldoe aan de geldende wet- en regelgeving en let bij het kopen van een hijsoog  op kwaliteit en keuringsnormen.