Schrijf u in voor de nieuwsbrief van EKH - - EKH Schrijf u in voor de nieuwsbrief van EKH -
Home » Nieuws » inschrijven-nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

inschrijven-nieuwsbrief-EKH

     

    Voor klanten van EKH-leden is de digitale nieuwsbrief “AANHAKEN” beschikbaar. “AANHAKEN” zal 4 keer per jaar verschijnen en wordt rechtstreeks door EKH aan de abonnees toegestuurd. Wilt u onze nieuwsbrieven direct in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan. Uw mailadres zal door het secretariaat van EKH uitsluitend voor dit doel worden gebruikt. Het wordt niet aan EKH-leden of derden ter beschikking gesteld.

    De informatie in de EKH-nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie in deze nieuwsbrief accuraat en actueel is, kunnen we geen garanties bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid ervan. We aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of omissies in de informatie en we zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze nieuwsbrief.

    Alle inhoud, ontwerpen, grafische elementen en andere materialen die in deze nieuwsbrief worden gebruikt, eigendom van EKH of zijn gebruikt met toestemming van hun respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om deze materialen te kopiëren, verspreiden, wijzigen, publiceren, verzenden, verkopen, of op enige andere wijze gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Zie ook onze privacyverklaring.